مشاوره خانواده

عوارض پوشش نامناسب مادران در مقابل فرزندان

پوشش نامناسب مادران

پوشش یعنی یکسری چیزهایی که برایمان بسیار مهم و ارزشمند میباشد و یا قسمت های خاصی از بدنمان که نباید دیده شوند  وباید مانعی برای برای دیده شدن آنها ایجاد کرد.این مانع و حجاب در واقع همان پوشش است پوشش دادن و پنهان کردن کار فی نفسه بدی نیست اما در مواردی باید این پوششها برداشته شود مثلا هنگامی که زن وشوهر در رختخواب برای معاشقه میروند.افراط و تفریط در هر چیزی زیان بار است حتی در خوراک و پوشاک.

پوشش در محیط خانه نیز از یک سری اصول و قواعد خاصی تبعیت میکند که اعضای خانواده باید به آن واقف باشند. پوشش نامناسب مادران در مقابل فرزندان و همچنین دیگر اعضای خانواده می تواند عوارض روحی و روانی عدیده ای را برای بعضی از کودکان و نوجوانان و جوانان به همراه داشته باشد.

تماس با سنا مشاور

پوشش نامناسب مادران در خانه

متاسفانه بعضی از خانواده ها به دلیل عدم آگاهی و یا داده های های غلط درباره نحوه پوشش در منزل و خارج از منزل باعث ایجاد رفتارهای هیجانی فرزندان خود درخانه و بیرون از آن میشوند.بعضی از مادران به دلیل همین ناآگاهی های مربوط به مسائل جنسیتی کودکان وبلوغ زودرس و ناهنجاریهای جنسی این دوران متاسفانه با رفتارها و پوششهای محرک، نا خواسته به بیدار شدن زود هنگام این غریزه جنسی در کودکانشان مبادرت می ورزند

.این عده از مادران بر این باورند که هر چه عریانتر در خانه بگردند فرزندانشان به این نوع از پوشش عادت میکنند ودر واقع به نوعی چشم سیر میشوند. غافل از آنکه این پوششهای عریانی در خانه محرکهای جنسی بسیار قوی ای می توانند باشند.و همچنین عده ای دیگر از مادران هستند که به شدت حس کنجکاوی فرزندان خود را با پوششهای افراطی در خانه نیز بر انگیخته میکنند که هر دوی این نگرشها کاملا اشتباه می باشد.

در ادامه می توانید مقاله عوارض بوسیدن همسر در مقابل فرزندان را بخوانید.

نحوه ی پوشش مادران در خانه برای فرزندان پسر

از لحاظ روانشناسی پاسخ به محرکهای جنسی در پسران زودتر از دختران اتفاق می افتد لذا باید مادران عزیز این مهم را بدانند که از سن 5و6سالگی پسرانشان باید در نحوه پوشیدنی هایشان نهایت دقت را داشته باشند.پس رعایت نکات ذیل را در نظر داشته باشیم  مادران عزیز باید :

  • لباسی که انتخاب می کنید نباید آنقدر تنگ باشد که برجستگی هایتان مشخص باشد.
  • پوشیدن دامن های کوتاه اصلا توصیه نمی شود.
  • انجام آرایش غلیظ مادران جلوی فرزندان پسر تحریک آمیز است.
  • در مورد نوع نشستن روی مبل یا روی میز یا خوابیدن باید مراقب باشند.
  • از پوشیدن لباس های باز و آزاد و یقه باز جدا خودداری کنند.

عوارض پوشش نامناسب مادر در مقابل فرزندان چیست؟

پوشش نامناسب مادر در مقابل فرزندان پسر یکی از دلایل رفتارهای هیجانی جنسی و اخلاقی می تواند باشد.

 از مهم ترین مشکلاتی که پوشش نامناسب مادر بر روی فرزندان دارد، بلوغ زودرس اوست.

       آسیبهای بلوغ زودرس شامل :

  • اختلالات روانی
  • اختلالات جنسی
  • پرخاشگری
  • افسردگی
  • اختلالات یادگیری
  • فساد و ناهنجاریهای اجتماعی
  • گوشه گیری و انزوا
  • عقده ادیپ

در نظریات روان‌شناسی فروید به تمایل جنسی پسر به مادر – که همراه با حس رقابت با پدر است- عقده ادیپ گفته می‌شود. این کلمه برای اولین بار توسط فروید در کتاب «تفسیر خواب‌ها» ابداع شد. انتخاب این کلمه بر مبنای سرگذشت شخصیت اسطوره‌ای ادیپ بود که بر اساس آنچه در تقدیر او و پدرش پیش بینی شده بود، پدرش را کشت و با مادرش ازدواج کرد. معادل زنانه عقده ادیپ، عقده الکترا است. فروید معتقد بود که این مرحله عقده ادیپ در رشد کودکان بین 3 تا 5 سال، چیزی طبیعی است و پایان آن زمانی است که کودک هویتش را با والد از جنس خودش، شناسایی کرده و امیال جنسی‌اش را سرکوب می‌کند؛ این فرایند در نظریه فروید باعث تشکیل فراخود می‌شود.

پوشش مادر در سال‌های اولیه زندگی کودک، تصویری از زن برای او ایجاد می‌کند که در سال‌های بعد نیز مرجع بازگشت به تعریف از زن، ناخودآگاه به آن بازخواهد گشت. وقتی کودک زود‌تر از سن بلوغ با مفهوم زن به عنوان جنس مخالف آشنا شود و در صدد شناخت و تشریح آن برآید، مشکلات اخلاقی بسیاری در خانواده و در زندگی شخصی آن پسر ایجاد خواهد شد.

 گاهی اوقات هم بچه ها از مقایسه پوششی مادر با دیگران دچار عارضه کمرویی و خجالتی میشوند و همین مساله باعث فاصله گیری اجتماعی ایشان نیز میشود.

رعایت کردن پوشش مادران در برابر فرزند پسر

رفتار والدین آیینه ای است برای کودکان

واجب نیست مادر همه اعضای بدن خود را از فرزندان خودش بپوشاند. بنابراین باز بودن سر و گردن، دست‌ها و پا‌ها و ساق پا اشکالی ندارد با این همه از نظر تربیتی، پایه‎ های اساسی رشد شخصیت کودکان و نوجوانان از طریق تقلید نهاده می‌‎شود و این شیوه تقلید هم از راه شنیداری و هم از طریق بصری حاصل می‌‎شود. بنابراین رفتار مادرچون آیینه ای تأثیر فراوانی بر روی کودکان دارد.

کودک نمی‌تواند در کار‌هایشان هدف‎گیری درستی داشته باشد، لذا تمام توجهش به پدر و مادر و اطرافیان است، اعمال و حرکات آ‌نها را مشاهده می‌‎کنند و از آنان تقلید می‌‎کنند. این امر در مورد پوشش نیز صدق می‌کند. اگر مادر همیشه با پوشش مناسب در مقابل فرزندان خود ظاهر شده باشد، کودک هم سعی می‌‎کند‌‌ همان پوشش را از مادر تقلید کند و در دوران نوجوانی که نوبت به انتخاب می‌‎رسد، سعی می‌‎کند با مادر همانندسازی کند و‌‌ همان شیوه مادر را برای خود انتخاب کند.

برخی از والدین تصور می‌‎کنند که کودکانشان متوجه رفتارهای و حرکات آنان نمی‌شوند لذا با پوشش نامناسب در مقابل فرزندان خود ظاهر می‌‎شوند. پوشش اطرافیان در بلوغ زودرس کودک نقش مهمی دارد. کودکی که قبل از سن نوجوانی هر روز با بدن نیمه عریان مادر و خواهر مواجه است، زمینه تحریک جنسی در او سریع‎‌تر و زیاد‌تر می‌شود و باعث ظهور زودرس علائم بلوغ جنسی می‌گردد.

هم چنین پوشش‎های نامناسب والدین در مقابل فرزندان، حیاء و عفت را در دید و منظر آن‌ها کم اهمیت جلوه می‌دهد. بنابراین لازم است مادر قبل از پنج سالگی در مقابل کودکان پوشش مناسب داشته باشد تا تصویری که در ذهن کودک از مادر باقی می‌‎ماند، تصویری زیبا و آراسته باشد و الگوی مناسبی از پوشش در ذهن کودک نقش ببندد.

بیسیاری از پرداختها و پردازشهای جنسی افراد ریشه در پوشش نامناسب مادران آنها در دوران خاصی از زندگی ایشان دارد که بعضا به دوران کودکی آنها بر میگردد. بنابراین مادرها باید بدانند که نحوه پوششی ایشان در منزل کار ساده و پیش پا افتاده ای نیست که بتوان به سرعت از کنارش گذشت و هر چه که دوست داشته باشیم و راحت باشیم بپوشیم.

مرکز مشاوره سنا با داشتن تجربیات کافی در این موضوع و با داشتن کادری مجرب و متخصص راههای کاربردی تری را نیز در این مبحث یعنی نوع پوشش مادران در تجربیات خویش ذخیره دارد برای دریافت مشاوره دراین زمینه با همکاران ما تماس بگیرید.

 

  • پوشش چیست؟
  • پوشش نامناسب مادران در خانه چه تبعاتی را در خود دارد؟
  • نحوه ی پوشش مادران در خانه برای فرزندان پسرچگونه باید باشد؟پ
  • عوارض پوشش نامناسب مادر در مقابل فرزندان چیست؟
  • رفتار والدین آیینه ای است برای کودکان یعنی چه؟

برای دریافت مشاوره به صورت تلفنی و حضوری با سنا مشاور تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonتماس با مشاور
× ارتباط با مشاور